Søknad

Dersom du ønsker å leie båtplass hos Haugesund Motorbåtforening må du fylle ut søknad om leieavtale. Denne finner du under som utfyllbar PDF. Fyll ut denne og lever den inn på kontoret på Bakarøy.

Din søknad blir ikke godkjent før innbetaling er registrert.

Vær også oppmerksom på Haugesund Motorbåtforenings vedtekter og havnereglement som er retningsgivende for tildeling av båtplass. Har du spørsmål ta kontakt på e-post, telefon eller ta turen innom kontoret vårt.

NB! Vær oppmerksom på at Leieavtale om fast båtplass kan fylles ut på datamaskinen din. Deretter må du skrive den ut og ta den med ned til oss og tegne medlemskap i Haugesund motorbåtforening.

Det er kun innbyggere i Haugesund komune som kan tildeles fast båtplass i havnene som Haugesund Motorbåtforening disponerer.

Det er fortiden 10-12 års ventetid på båtplass i Haugesund motorbåtforening.

Ved skifte av båt, skal havnekontoret informeres. Ny leiekontrakt skal da fylles ut og leveres på kontor.

- Leieavtale fast båtplass

- Havnereglement