Utbedring av kaianlegg på Hasseløy

klubbhusetI begynnelsen uke 26 vil arbeidet med å utbedre kaianlegget ved klubbhuset på Hasseløy starte. Det vil si at innkjøringen til klubbhuset vil bli stengt og det vil ikke være mulig å parkere her i anleggsperioden.

Vi ber alle medlemmer og besøkende om å parkere på motorbåtforeningens parkeringsplasser sør for båtplassene på Hasseløy. Her er det god plass. Entrepenør har planlagt at arbeidet vil ta en ukes tid om ikke noe uvventet skulle dukke opp. Årsaken til utbedringene er at grunnforholdene under kaien ved klubbhuset er dårlige. Dermed har selve kaien sunket og glidd ut. Dette må fikses før deler av kaien raser ut. Vi håper på forståelse for dette.

Havnaberg
Arbeidet med kaianlegget på Havnaberg vil også starte i løpet av kort tid. Materialene er på vei.